Як правильно підібрати металочерепицю?
Як правильно підібрати металочерепицю?

Матеріал

Оцинкована сталь - оптимальний варіант ціна/якість. 
Сучасні технології дозволяють робити листи довговічними які відслужать 20 і більше років.

Товщина листа

У продажу зустрічаються листи товщиною від 0.35 до 0.6 мм.
0.35 мм - такий матеріал можна використовувати тільки в декоративних цілях. Або для об'єктів усередині будівель (торгові місця в критому павільйоні).
При виборі металочерепиці для будинку починати потрібно з 0.43 мм. Матеріал такої товщини підходить для покрівель з ухилом понад 30 °.
Якщо ухил даху менше 30 °, потрібна черепиця товщиною від 0.5 мм.

ВАЖЛИВО! 
0.45-0.5 мм - «ходова» товщина у більшості виробників. І якщо вам хтось пропонує листи 0.6 мм і товщі, ретельно Перевіряйте продукцію. 
Зустрічається у продажу дуже рідко.

Маркування продукції

Показник надійності виробника. 
Маркування заводу виробника сталі, який відповідає не тільки за якість і марку металу, але і за захисні цинкове і полімерне покриття, ставиться зазвичай на зворотній стороні металу.

Тип покриття.

- Поліестер(глянець) - добре тримає перепади температур, вологість, але погано переносить механічні пошкодження,служити вона буде від 10 до 35 років.
- Матполіестр -стійкий до подряпин, не вицвітає, стійкий до умов вологого та кислотного середовища. Прослужить від 20 до 50 років.
- Акриловий полівінілфторид (PVDF) - дорогий, але дуже надійний полімер. Витримує практично все. 50-60 років для нього - нормальний термін служби.

Чому металочерепиця іржавіє, вицвітає, протікає?

На ринку представлені бюджетні варіанти, зроблені з тонкої, дешевої сталі, які від початку не розраховані на тривалий термін експлуатації. Сподіватися на комфорт з таким дахом у житловому будинку не варто.
При виборі покрівлі на дах житлового будинку, не варто економити на дрібницях, потрібно вибирати перевіреного виробника і якісний професійний монтаж.

Компанія Євробуд пропонує більше 100 варіантів металочерепиці з гарантією до 50! років.
У вас є можливість замовити послугу "Покрівельні роботи" - це коплекс робіт з улаштування покрівлі вашого будинку.
Виїзд майстра та розрахунок - БЕЗКОШТОВНІ!